Gebruikt u een mobiel toestel? Bezoek de mobiele website of blijf op deze site.

Appartementen en studio's voor vakantieverhuur in Knokke-heist

Heist is de perfecte uitvalbasis als u een actieve vakantie aan zee wenst. Heel centraal gelegen als badstad, gezellig door onze aangename dijk en Graaf d'Ursellaan. Op wandelafstand van het rustige Duinbergen, het mondaine Knokke en het Zoute. U kunt in één ruk tot in het Zwin wandelen langs de dijk.

Verschillende fietsroutes leiden u naar leuke polderdorpjes en historische steden zoals Brugge en Damme. U kunt zelfs de Schelde over via Breskens.

Het Zwin met zijn unieke slikken en schorren is de stille getuige van een ver verleden waar ooit de zee tot in Brugge reikte. De vele trekvogels en de typische paarse vegetatie van het Zwin zullen u zeker kunnen bekoren.

Ook watersporters komen aan hun trekken in onze veilige beschutte baai.

Met deze website proberen wij u een beeld te geven van de waaier aan vakantiewoningen die wij u kunnen aanbieden. Na meer dan veertig jaar ervaring, kunnen wij met enige fierheid zeggen dat dit reeds een behoorlijk aanbod is. Van studio's tot appartementen met drie slaapkamers. Van de Parkstraat naar de Zeedijk, van de Zeedijk naar de zijstraten en van de zijstraten naar het dorp. Hierbij geven wij u een werkinstrument om u naar de geschikte vakantiewoning te leiden.
Als u naar de kust komt dan is dit om te rusten, te sporten of gewoon om te genieten van de prachtige stranden die onze Belgische kust te bieden heeft.
Om volop te kunnen genieten, garanderen wij u een verzorgde vakantie van aankomst tot vertrek.

  • Voorstellen pand op presentatie scherm in kantoor
  • Voorstellen pand in etalage op Zeedijk 252
  • Pand komt op onze persoonlijke site
  • Begeleiden van kandidaat huurders voor bezoek
  • Overhandigen sleutels bij binnenkomst en oplossen problemen tijdens verblijf huurders
  • Opname tellers (van 01 oktober tot 30 april) gas en elektriciteit bij intrede en vertrek huurder, zodat persoonlijk verbruik van waarborg kan afgerekend worden. Van 01 mei tot 30 september wordt er met forfaits gewerkt.
  • Controle op netheid bij vertrek huurder, indien nodig voorzien opkuis
Weergave verfijnen:
(even geduld)
...